Permohonan Kemasukan Pelajar ke Program Sarjana Muda Bagi Kemasukan Semester II Sesi Akademik 2016/2017

1. Permohonan hanya dibuka kepada pelajar Pusat Pengajian Diploma (PPD) yang berada di semester akhir pengajian.

2. Sila hantarkan salinan dokumen berkaitan seperti yang tertera dibawah ke Pusat Pengajian Diploma (PPD):

• Borang Opsyen Permohonan ke Program Ijazah Sarjana Muda Muat Turun
  • Salinan Kad Matrik Pelajar
  • Salinan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang telah disahkan oleh pegawai yang berkaitan berkaitan (Penolong Pendaftar, Pensyarah, Penasihat Akademik, Guru Besar, Pengetua atau lebih tinggi lagi)
  • Salinan Keputusan Peperiksan bagi setiap Semester yang telah disahkan oleh pegawai yang berkaitan (Penolong Pendaftar, Pensyarah, Penasihat Akademik, Guru Besar, Pengetua atau lebih tinggi lagi)
  • Salinan Keputusan MUET yang telah disahkan oleh pegawai yang berkaitan (Penolong Pendaftar, Pensyarah, Penasihat Akademik, Guru Besar, Pengetua atau lebih tinggi lagi)

3. Tarikh tutup penerimaan dokumen tersebut adalah pada 31 Oktober 2016 (Isnin)

4. Hebahan keputusan permohanan boleh disemak di laman sesawang UTHM selepas 15 Januari 2016 (Ahad)

5. Segala keputusan adalah muktamad dan tiada proses rayuan. Segala surat-menyurat selepas tarikh yang tertera diatas, tidak akan dilayan.

Sekian, terima kasih.