Selamat Hari Raya 1437H

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Allahu Akbar, Allahu Akbar, Allahu Akbar, Walillah hil Hamd.

Bersempena dengan ketibaan 1 Syawal 1437H, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh warga Pusat Pengajian Diploma (CeDS) yang dikasihi.

Sempena bulan yang mulia ini, marilah kita sentiasa bermaafan dan lontarkan senyuman bagi membentuk satu suasana CeDS yang lebih ceria, harmoni, bekerjasama dan berlapang dada. Marilah kita terus menyemarakkan tradisi kunjung mengunjung, saling bermaafan dan ziarah menziarahi bagi memupuk semangat persaudaraan yang sejati. Sambutlah Syawal dengan penuh kegembiraan dan kesyukuran. Kepada yang ingin pulang ke kampung halaman, berhati-hati di jalan raya.

PROF. MADYA DR. MOHAMAD ZAKY BIN NOH
Pusat Pengajian Diploma