Seramai 826 Graduan CeDS 2021 Menerima Skrol

Oleh Encik Fawwaz bin Mohd Nasir
26 Mei 2022, 1:33 pm
Seramai 826 Graduan CeDS 2021 Menerima Skrol

BATU PAHAT: Seramai 826 graduan tahun 2021, Pusat Pengajian Diploma (CeDS), Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) telah diraikan dalam sebuah Majlis Penyampaian Skrol, sempena Istiadat Konvokesyen Ke-21 UTHM.

Majlis ini merupakan majlis susulan dari majlis Istiadat Pengisytiharan Penganugerahan Diploma yang telah diadakan pada 21 November 2021 lalu, disebabkan penularan gelombang ketiga penyakit koronavirus 2019 (COVID-19).

Selain penganugerahan skrol, Anugerah Akademik turut diserahkan kepada graduan dalam majlis tersebut.

Graduan-graduan yang menerima Anugerah Akademik ialah:

• Lee Yee Lynn
    Anugerah Canselor
  • Nur Izzati Athirah binti Mohd Nazari
    Anugerah Tan Sri Dato’ Paduka Hajjah Aishah Ghani
  • Muhammad Halimi Zuhdi bin Bakeri
    Anugerah Akademik Yayasan UTHM
  • Abdul Aziz bin Abdul Hamid
    Anugerah Khas Alumni UTHM
  • Norsafirah binti Ishak
    Anugerah UTHM Holdings
  • Hafifa Afiqah binti Baharun
    Anugerah Perihatin Wakaf

Senarai penuh nama graduan adalah seperti yang telah tercatat dalam buku konvokesyen. Rakaman istiadat boleh ditonton seperti berikut. Setinggi-tinggi tahniah diucapkan kepada para graduan!